Kontaktuppgifter

igrip drivs och ägs av SK International (5569166605).

Hildedalsgatan 8A, 41705 Göteborg

info@igrip.se

 

Köpvillkor

Alla IP-nummer registreras utförligt med datum, tidpunkt, ort samt internetleverantör. Alla försök till bedrägeri polisanmäles. Inga undantag göres. Bedrägerier över nätet kan ge böter och fängelse upp till 18 månader.

 

  1. Priser

Alla priser är inklusive 25 % svensk moms. Beställer du idag så står vi för hela fraktkostnaden!

 

  1. Leverans & betalning

Vi erbjuder säkra betalningsalternativ med Klarna. Välj mellan kortbetalning eller faktura.

Leverans sker med Postnord.

  1. Användning & ansvar

Vi friskriver oss alla former av ansvar för skador som kan uppkomma på produkt, personskador och skador på övrig egendom i samband med användning av igrip.

 

Vi tillämpar konsumentköplagen och distansavtalslagen. Distansavtalslagen gäller endast privatpersoner och inte företag. Om det uppstår en tvist mellan köpare och säljare så skall den lösas först mellan båda parter. Vid en eventuell olösbar tvist så följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut. Vid godkänd retur återbetalar vi hela beloppet. Godkänd retur innebär att produkten är i nyskick och obruten förpackning

 

  1. Garantier

Vi lämnar 1 års garanti på igrip. Alla produkter kontrollbesiktigas i fabrik innan de skickas. Garantin gäller mot fabrikationsfel eller fel som kan härledas till tillverkning. Garantin omfattar ej fel som uppstått genom ingrepp i produkten, slitage eller felaktigt handhavande. Eventuell produktgaranti gäller inte om produkten har synliga yttre skador. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader.

 

Eventuella synliga transportskador på brev/kartong skall omgående anmälas till vår kundtjänst, dock senast inom 7 dagar efter mottagandet.

 

Vid en eventuell reklamation så måste ni skicka ett mail till, info@igrip.se, bifoga en beskrivning av felet tillsammans med ert ordernummer. Om det inte är möjligt att reparera produkten så får ni en ny produkt. Om produkten är slut i lager eller är borttagen från vårt sortimentet, får du ett presentkort på samma belopp. Detta kan du sen använda för att köpa en annan produkt i vårt sortiment. Det är viktigt att alltid spara kvittot då detta gäller som bevis för eventuellt nyttjande av funktionsgaranti samt retur.

 

  1. Force Majeure

Vi kan ej ta ansvar för problem som uppstår och ligger utanför vår kontroll. Exempel på sådana fall är försenade leveranser, systemfel eller dylikt. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan. Detta påverkar inte ditt pris som du fick när du gjorde din beställning.